Matematik

differentialligningen y'+f(x)y=0

20. december 2010 af NannaHother (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan svare på hvordan man rede gør for denne type af differentialligningen

y'+f(x)y=0

eller y'+f(x)y=g(x)

Haster lidt så det kunne være dejligt med nogen svar. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:panserformlen_1.doc

Svar #2
20. december 2010 af NannaHother (Slettet)

Tak, men kan man godt bare sætte det op på den måde i en sso, eller skal der udbydende ord på når der står rede gør?


Skriv et svar til: differentialligningen y'+f(x)y=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.