Matematik

BLÆKREGNING TIL PÅ MANDAG!

02. januar 2011 af molve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Del 15.000 kr. mellem A, B og C i forholdet 3:9:13.
Hvor meget får de hver?

Hvordan deler man sådan et tal i forholdene?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2011 af mathon

                          personer      forholdstal             

                               A                     3
                               B                     9
                               C                   13
                              sum                25

                    A får (3/25) =    12% af beløbet
                    B får (9/25) =    36% af beløbet
                    C får (13/25) =  52% af beløbet
 


Svar #2
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Hvordan gjorde du?


Svar #3
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Okai mange mange tak :D


Svar #4
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Midtercirklen på en fodboldbane har en diameter på 16m.
Hvis du løber 6 gange rundt i denne cirkel, hvor langt løber du så?

er det så ikke 301.44 meter (16 * 3.14 gange 6?)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. januar 2011 af mathon

                                  omkreds
 løbelængde = 6·(π·(16 m)) =


Svar #6
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Hvad


Svar #7
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Ok undskyld min fejl :D

Hedder det ikke: 2*3.14*16 det er 100.48 meter og det ganger jeg med 6 fordi det er 6 runder så er det 6*100,48 = 602.88?


Svar #8
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Plzz svar


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. januar 2011 af mathon

                                                       radius
                Hedder det ikke: 2*3.14*(8 m)


Svar #10
02. januar 2011 af molve (Slettet)

Jo ups ;DMen ellers var det rigtigt?


Svar #11
02. januar 2011 af molve (Slettet)

(2*3.14*8)*6 Jamen så er det jo igen 301.44 meter? som jeg startede med at skrive?


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. januar 2011 af LouieChristensen (Slettet)

Det også rigtig, efter hvad jeg kan sige.. (2 * 3.14 * 8) * 6 = 301,44 det er det han løber på 6 runder om den cirkel med den givne omkreds..


Svar #13
02. januar 2011 af molve (Slettet)

I en trekant er grundlinjen 11 cm og arealet er 71.5 cm^2
Beregn højden på denne grundlinie.

Har fundet ud af at højden er 13 cm ved at gætte nogle som kan sige formlen så jeg kan skrive mellemregningen ned?
 


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#13

Den opgave har du kørt i flere andre tråde og også fået svar.

Prøv i øvrigt at finde på en mere beskrivende opgavetitel end "BLÆKREGNING TIL PÅ MANDAG!". Den titel har du brugt til adskillige opgavetråde, og det har jo intet med indholdet i opgaven at gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #15
02. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Kære Molve

Har du forstået opgaven med trekanten?

Det er vigtigt at du ved hvordan en opgave løses, ikke bare facit


Brugbart svar (0)

Svar #16
30. oktober 2011 af kayhan (Slettet)

Hej jeg håber i vil hjælpe mig med min matematik aflevering opgaven er:
 

- Midtcirklen på en fodboldbane har en diameter på 16 m.
Hvis man løber 6 gange rundt i denne cirkel, hvor langt har du så løbet?

 

Håber i ville hjælpe mig hurtigst så muligt, skal nemlig aflever den om et par dage! :-)
 

 


Brugbart svar (0)

Svar #17
30. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#16

Opret en ny tråd i stedet for at hægte dig på en tilfældig tråd.

Du skal starte med at finde omkredsen af en cirkel, hvor man kender diameterens længde. Du kender sikkert formlen for omkredsen af en cirkel. Dernæst skal du finde ud af, hvor langt man løber, når man løber 6 gange rundt.


Skriv et svar til: BLÆKREGNING TIL PÅ MANDAG!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.