Samfundsfag

Dumpede Eksamen c niveau

04. januar 2011 af coax (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej

har lige været oppe til eksamen i samfundsfag c. Fik desværre 00 så dumpede, var oppe i veldfærd og Finanskrise, men forstår ikke rigtig hvordan jeg kunne det da jeg gjorde rede for teksten og kom med de forskellige begreber. Fik af vide det var fordi der var 2 ting jeg ikke helt havde haft styr på, men mener da bare at man ikke rigtig kan dumpe når bare man har fremlagt det man mindst skulle og sagt det der ihvertfald står i bogen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Moderatoren

Der er ikke nogen her der kan svare på hvordan din eksamen gik. Vi var jo der ikke. Du kan altid klage over en karakter - Så gå til din lærer eller rektor.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2011 af Monana (Slettet)

Som #1 - og gør det hurtigt, muligheden for at klage forsvinder efter ret kort tid.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2011 af Walras

At gøre rede for teksten svarer til, at du kan finde ud af at læse og gengive, hvad der står. Det svarer til det, du skal kunne, når du skal bestå læseprøven i folkeskolen. Det er jo ikke just noget, der giver de helt store point og heldigvis for det. Hvis du ikke kan præstere bedre end 00 eller for den sags skyld 02 i et emne som Velfærd og Finanskrise, som er det, der er blevet snakket mest om i nyhederne igennem de seneste tre år, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at droppe festerne for en stund, at sætte PlayStation 3'en på hold og få set nogle nyheder og læst nogle aviser!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2011 af Monana (Slettet)

#3

Man kan sagtens bestå bare på at gengive hvad der står i artiklen og fortælle lidt af det der står i bogen, det er c-niveau.. Der var ingen i min klasse der dumpede samme eksamen, på trods af at mange ikke har en skid styr på samfundsfag. (En af pigerne fandt først ud af, at der var finanskrise, et år efter vi begyndte at snakke om det i klassen - hun fik det af vide af en ven i byen, og hun bestod med 4 eller 7)..

Og som #1 siger, vi var der ikke, det kan sagtens være at præstationen var til mere. Det er da noget af nogle fordomme du har.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2011 af Walras

#4 Hvis det, du fortæller, er nok til at bestå, kan du nok selv høre, hvor lavt niveauet er, hvilket jo basalt set kun gør det endnu værre, at nogen kan balancere omkring grænsen til beståelse. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2011 af Monana (Slettet)

#5 igen, vi var der ikke, præstationen kan jo sagtens have været til mere. Hvis der er nogen, der ikke er gode til samfundsfag, hvad så? Så er de nok gode til noget andet, som du ikke er, men vi har jo ligesom brug for alle.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. januar 2011 af Walras

#6 Det tvivler jeg alvorligt på, at de er, men det er sagen uvedkommende. Det er et dårligt og i aller højeste grad naivt argument, at "fordi nogen er dårlige til noget, er de nok bedre til noget andet". Ja, muligvis. Muligvis er de bare generelt elendige. Hvis man er dårlig til noget fundamentalt - og det er samfundsfag, hvis du vil have lov at udøve din demokratiske ret, har du pligt til at hæve dit niveau.


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. januar 2011 af Monana (Slettet)

Sagen uvedkommende? Hvad er alle dine kommentarer? :-)

Men jeg har ikke lyst til at diskutere det med dig længere, vi kommer jo overhovedet ikke til at blive enig på nogen måde.


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. januar 2011 af Walras

Mit startede med at være et ganske glimrende råd som #0 burde følge, om han er blevet minimalt fejlbedømt eller ej.


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. januar 2011 af Monana (Slettet)

Fint, lad os sige det :-)


Skriv et svar til: Dumpede Eksamen c niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.