Spansk

Spansk aflevering. Sidste rettelse.

05. januar 2011 af makc (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen.
Jeg har lavet denne oversættelse, og mangler noget hjælp til de sidste fejl.
- I må meget gerne skrive en forklaring efter rettelse, så jeg kan lære noget af mine fejl.

På forhånd tak.

1. Familien Martínez bor i en ny lejlighed.
2. Lejligheden har 4 værelse, køkken og badeværelse.
3. Elisa arbejder i et ministerium.
4. Nogle gange arbejder Fernando også om lørdagen.
5. Familien spiser hjemme eller hos bedstemoderen.
6. Hvis Fernando skal til et møde, spiser han ikke hjemme.
7. Når Elisa er færdig på arbejde, henter hun Fernandito.


1. Los Martínez viven en un nuevo piso.
2. El piso tiene 4 habitaciónes, cocina y baño.
3. Elisa trabaja en un ministerio.
4. A veces trabaja Fernando los sábados también.
5. La familia comen su casa o con la abuela.
6. Si Fernando tiene una reunión, no come su casa.
7. Cuando Elisa termina el trabajo, busca Fernandito


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2011 af mirzad (Slettet)

skal der komma ?


Svar #2
05. januar 2011 af makc (Slettet)

Nej, det er ikke tegnsætning osv. som bliver rettet.


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. januar 2011 af jbmm (Slettet)

1. Los Martínez viven en un nuevo piso.
(un nuevo piso (=en anden lejlighed), un piso nuevo (en ny/nybygget lejlighed)

2. El piso tiene 4 habitaciónes habitaciones, cocina y baño.
(habitación (med accent), flertal habitaciones (uden accent))

3. Elisa trabaja en un ministerio. OK

4. A veces trabaja Fernando los sábados también.
(der er normalt ligefrem ordstilling på spansk 'Fernando trabaja')

5. La familia comen come en su casa o con la abuela.
(la familia er ental, derfor bøjes verbet i 3. p. ental: come)
(hjemme = en casa; en su casa = i sit hjem)

6. Si Fernando tiene va a una reunión, no come en su casa.
(skal til = skal gå/tage/rejse til (bemærk at 'gå/tage/rejse' kan udelades på dansk, ikke på spansk (ex: han skal (rejse) til Spanien):
'si va a una reunión' eller: si va a ir a una reunión)

7. Cuando Elisa termina el trabajo, busca a Fernandito
('a' foran personer som direkte objekt/genstandsled)

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. januar 2011 af rivera (Slettet)

 La familia come en casa o en la casa de la abuela.

Si Fernando va a una reunión no come en casa.

Cuando Elisa termine su trabajo, recogerá a Fernandito.


Svar #5
08. januar 2011 af makc (Slettet)

Mange tak.

Rettelserne hjalp meget!


Skriv et svar til: Spansk aflevering. Sidste rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.