Matematik

differentialregning

06. januar 2011 af truntski (Slettet)

 En bevægelse har stedfunktion

s(t)=-4,91t2-8t+3

Bestem både hastigheden og accelerationen som funktion af tiden t.

Håber der er en der kan hjælpe mig - da min lærer er rimelig retard, og giver os a-niveau opgaver for når vi er på b-niveau :((


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af mathon

               v(t) = ds/dt = s'(t)

               a(t) = dv/dt = v '(t)


Svar #2
06. januar 2011 af truntski (Slettet)

Jeg forstår ikke :s 


Svar #3
06. januar 2011 af truntski (Slettet)

 hvad kan man bruge ds/dt til i dette tilfælde? 
Det er sammenhængen jeg gerne vil forstå :-) !!


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. januar 2011 af mathon

#1

               v(t) = s '(t) = -9,8t - 8

               a(t) = v '(t) = -9,8


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.