Matematik

forskellig matematik opgaver

09. januar 2011 af 787 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 15 og 7 går op i : 1 (er det rigtigt ?)

differensen mellem 12 OG 6 er : ????

Afrund til nærmeste hele tal 

25,39 afrundes til ?? (30 er det rigtigt ?)

5 4/7 afrundes til ??

et rektangels omkreds er 100 cm .længde og bredde kan være 

L=            cm    OG     b=               cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2011 af mette48 (Slettet)

15 og 7 går op i : 1 (er det rigtigt ?) Nej

 15 og 7 gåt begge op i 15*7

differensen mellem 12 OG 6 er : ???? Forskelden mellem 12 og 6

Afrund til nærmeste hele tal

25,39 afrundes til ?? (30 er det rigtigt ?) Nej

25,39 afrundes til 25 da første ciffer efter kommaet er mindre end 5

5 4/7 afrundes til ??

4/7 er større end 1/2 så der afrundes til 6

et rektangels omkreds er 100 cm .længde og bredde kan være

L= cm OG b= cm

2*(L+B)=100 ⇒ L+B = 50 find selv 2 tal hvis sum er 50
 


Svar #2
09. januar 2011 af 787 (Slettet)

 mange tak :)


Skriv et svar til: forskellig matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.