Engelsk

HJÆLP til engelsk fremlæggelse!!

09. januar 2011 af Celine95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej med jer:)

jeg skal fremlægge i engelsk om Nordirland og problemerne der har været/er mellem katolikker og protestanterne derovre.

ville høre om der var nogen der havde noget brugbart fakta omkring krisen eller evt. en hjemmeside/link som ville være nyttigt:D

på forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2011 af jensen7 (Slettet)

 IRA = Irish Republican Army er jo den bevæbnede del af de ekstreme katolikker (selvom urolighederne var større i 70'erne).

Sinn Fein = Et irsk parti som du burde undersøge.

Easter Sunday = Også godt at undersøge.


Svar #2
09. januar 2011 af Celine95 (Slettet)

mange tak!


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. januar 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Konflikten_i_Nordirland

Her står der en masse informationer om konkliften mellem protestanterne/katolikkerne


Svar #4
10. januar 2011 af Celine95 (Slettet)

forstår ikke hvad der er med easter sunday? hvad har det med det at gøre?


Skriv et svar til: HJÆLP til engelsk fremlæggelse!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.