Matematik

Summation

10. januar 2011 af tazthed (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. 

SUMMATIONSTEGN betegner jeg her som E.

Antag at:  n = 4 og xij er binær: dvs. enten 1 eller 0.

E( i = 1 til n )   af   xij = 1      for     j=1,...,n

Skal det forstås således, at i hvert trin holdes j konstant, mens i summeres op?

Trin 1:     x11 + x21 + x31 + x41 = 1

Trin 2: (j bliver nu 2):    x12 + x22 + x32 = 1.

Trin 3: (j bliver nu 3): ...... osv.

Bogen skriver, at for  n = 4 giver det: x12 = x21 = x34 + x43 = 1, mens de andre er 0?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af peter lind

Du har forstået det rigtigt.


Svar #2
10. januar 2011 af tazthed (Slettet)

 Okay, men hvordan kan det så give: 

x12 = x21 = x34 = x43 = 1 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. januar 2011 af peter lind

Det må vedrøre noget som står i din bog, og som du ikke har skrevet her. Ud fra disse ligninger kan du ikke slutte det. Du har nemlig 4 lineære ligninger med 16 ubekendte.


Svar #4
10. januar 2011 af tazthed (Slettet)

 Ok, men tak for svaret.

Jeg har fundet ud af det.


Skriv et svar til: Summation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.