Tysk

TYSK IGEN, HASTER

01. maj 2005 af niqo (Slettet)
Hej igen venner, det er det samme indlæg som det andet jeg har tilføjet idag, men her er den igen, da jeg uikk havde fået det hele med, men her er alt det som jeg gerne vil ha tjekket igennem...

Das ist eine öffnet und gut Frage. Das kann sein sehr verschieden ob er selber die Entscheidung nehmen oder andere auch bestemmen. Wenn er Kinder und Frau haben , können sie hilfen zu finden das richtig Wahl. Man sprechen immer mit Menchen man föhlen sicher, wenn eine Wahl kann schwer seinen treffen selber.
Dort kann Gespräch um Lohn auch seinen. Wie man selber eine höher Lohn wünschen, und die Arbeit ist besser, nehmen man selber den Entschluß. Wie er jetzig Arbeit froh ist, und dort ist besser Möglichkeit, kann der Familie sagt, dass sie viele Geld brauchen. So können sie rat zu viele ding bekommen.
Wie der Familie wünschen mehr Ding als sie in vorher haben jetzt, kann der Familie sagen, dass er musst es Gute Möglichkeit wählen. So kann er der Familie besser versuchen. Und wie er für Verhältnis froh zwischen Freunde auf jeztig Arbeiten, kann es auch scwer seinen. Dort ist immer jemand man will denken, wenn man soll einer Wandlung in seiner Lieb nehmen.

Det er et meget åbent og godt spørgsmål. Det kan være meget forskelligt om man selv tager afgørelsen eller andre skal bestemme. Hvis man har børn og kone, kan de hjælpe til den afgørende valg. Man snakker altid med personer man føler sig tryg ved når et valg kan være svær at træffe selv.
Der kan være en snak om lønnen også. Hvis han selv ønsker en højere løn, og arbejdet er bedre, tager han selv beslutningen. Men hvis han er glad for sit nuværende arbejde, og der er et bedre mulighed, kan familien sige, at de behøver flere penge. Så kan de få råd til flere ting.
Hvis familien ønsker flere ting end de har nu, kan familien sige at han skal vælge den gode mulighed. Så kan han forsøge familien bedre. Og hvis han er glad for forholdet mellem venner på nuværende arbejde, kan det også være svært. Der er altid nogen man vil tænke over når man skal tage en ændring i sit liv.



Das Glück findet man selber. Man bestimmt auch, wann ein Glück muss kommen. Beispiel sagt man, dass man hat ein Glückzahl. Das ist etwas man selber hat gefundet. Eine Zahl man glauben, es Glück giben. ( det næste har jeg svært ved at sige mit bud på) Er hat es durch der text zusammen mit der Famailie wünschen. Es interesseriern ihn nicht så sehr in die Anfang, aber dann die frau erzählen welcher Möglichkeit sie wollen bekommen, wie er eine Tag chef werden.

Lykken finder man selv. Man bestemmer også hvornår en lykke skal komme frem. F.eks. siger man at man har et lykketal. Det er noget man selv har fundet på. Et tal man tror der giver held. På en måde kan man godt sige at Wittys stilling som chef og de penge han får er en lykke. Han har ønsket det gennem teksten sammen med familien. Det interesserede ham ikke så meget i starten , men da konen så fortalte hvilken muligheder de vil få, hvis han en dag blev chef.





Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

Er der ikke generelt fordansket ordstilling her ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2005 af rizza (Slettet)

Jo, ret det lige i gennem selv, med #1 i baghovedet

Svar #3
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

Så har jeg rettet det som i vil have jeg skulle.. Håber i vil kigge på det nu..

Det er et meget åbent og et godt spørgsmål. Det kan være meget forskelligt om man selv tager afgørelsen eller andre skal bestemme. Hvis man har børn og kone, kan de hjælpe til det afgørende valg. Man snakker altid med personer man føler sig tryg ved, når et valg kan være svært at bestemme selv.
Der kan være en snak om lønnen også. Hvis han selv ønsker en højere løn, og arbejdet er bedre, tager han selv beslutningen. Men hvis han er glad for sit nuværende arbejde, og der er et bedre mulighed, kan familien sige, at de behøver flere penge. Så kan de få råd til flere ting.
Hvis familien ønsker flere ting end de har nu, kan familien sige, at han skal vælge den gode mulighed. Så kan han forsøge familien bedre. Og hvis han er glad for forholdet mellem venner på nuværende arbejde, kan det også være svært. Der er altid nogen man vil tænke over når man skal tage en ændring i sit liv.


Lykken finder man selv. Man bestemmer også hvornår en lykke skal komme frem. F.eks. siger man at man har et lykketal. Det er noget, man selv har fundet på. Et tal man tror der giver held. På en måde kan man godt sige, at Wittys stilling som chef og de penge han får er en lykke. Han har ønsket det gennem teksten sammen med familien. Det interesserede ham ikke så meget i starten , men da konen så fortalte ham hvilke muligheder de vil få som chef, hvis han nu en dag blev chef.



Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

Du har jo kun skrevet det danske nu ? Prøv evt. altavista's oversættelsesmaskine.

Svar #5
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

jeg er på røven virkelig.. hvilken side er det? kender den ikke..

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

den kan kun oversætte fra engelsk til tysk, så sørg for at du oversætter det danske korrekt. http://babelfish.altavista.com/

Svar #7
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

hva skal jeg gøre før i vil tjekke mit tysk igennem? skal jeg prøve at finde fejlene og så sende den ind igen? jeg har så meget travlt.. håber i vil hjælpe..

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

jammen der er ret meget at rette, no offence. Det virker som om at du ikke selv har set på ordstilling osv.

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. maj 2005 af nator (Slettet)

Jeg gider godt at kigge på ordstilling, det er nok det i tysk jeg har mest styr på men kan du så ikke sende den til mig på mail: [email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. maj 2005 af nator (Slettet)

og hvis jeg virkelig keder mig skal jeg prøve at kigge på endelser og sådan

Svar #11
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

jeg har sendt den til din mail nator, håber du får lysten til at kigge den igennem

Brugbart svar (0)

Svar #12
01. maj 2005 af nator (Slettet)

kk spiser lige aftensmad.. så retter jeg den

Svar #13
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

ved du hva du det er en stor tjeneste!

Brugbart svar (0)

Svar #14
01. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

Her er lidt

D/as/(ie) ist eine /öffnet/(wirklich offene) und gut(e) Frage.

/Da/(E)s kann /sein sehr/(wirklich) verschieden (sein,) ob /er/(man) selber /die Entscheidung nehmen/(den Entschluss trifft,) oder (ob) andere /auch/ best/e/(i)mmen (sollen).

Wenn /er/(man) Kinder und Frau /haben/(hat), können sie /hilfen/ zu(r) /finden das/ richtig(en) Wahl (verhelfen).

Man spr/e/(i)ch/en/(t) immer mit /Menchen/(Leuten, bei den man /föhlen/(sich) sicher (fühlt), wenn eine Wahl /kann/ schw(i)er(ig) sein/en/(kann,) /treffen/ selber (zu treffen).

/Dort kann/(Ein) Gespräch /um/(über) /Lohn/(Gehalt kann) auch /seinen/(stattfinden).

/Wie/(Falls) er selber ein/e/ /höher/besseres) /Lohn/(Gehalt) wünsch/en/(t), und die Arbeit (besser) ist /besser/, /nehmen/(trifft er) /man/ selber den Entschlu/ß/(ss).

/Wie/(Erfreut ihn aber die gegenwärtige Arbeit)/er jetzig Arbeit froh ist/, und /dort ist/(es eine) besser(e) Möglichkeit (gibt), kann d(i)e/r/ Familie sag/t/(en), dass sie /viele/(mehr) Geld brauch/en/(t).

/So/(Damit) können sie /rat zu viele/(mehr) /ding/(Sachen) /bekommen/(leisten).

/Wie der/(Falls die) Familie /wünschen/ mehr /Ding/(Sachen wünscht,) als sie /in vorher haben/ jetzt (hat), kann d/er/(ie) Familie sagen, dass er /musst es Gute/(die gute) Möglichkeit wählen (muss).

So kann er d(i)er Familie besser vers/uch/(org)en.

Und /wie/(falls) er /f/ü(ber)/r/ (das) Verhältnis /froh zwischen/(zu den) Freunde(n) a(m)/uf /jeztig/(gegenwärtigen) Arbeit/en/(splatz froh ist), kann es auch sc(h)w(i)er(ig) sein/en/.

/Dort/(Es gibt)/ist/ immer jemand(en, an den) man /will/ denken (wird), wenn man /soll einer Wandlung in/ sein/er/ L/i/eb(en ändern soll) /nehmen/.

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Svar #15
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

tak fingersen!!

Brugbart svar (0)

Svar #16
01. maj 2005 af nator (Slettet)

hmmm så skal jeg vel ikke rette den

Svar #17
01. maj 2005 af niqo (Slettet)

nejdet behøver du ikk, men du må godt kigge på den anden del, hvis du har tid?

Brugbart svar (0)

Svar #18
01. maj 2005 af nator (Slettet)

det klarer du bare selv...du skal da blive bedre ik?? ;)

Brugbart svar (0)

Svar #19
01. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

als sie = als die sie

Verhältnis = Beziehung måske bedre

Sidste stykke følger her (er lidt omskrevet :


/Das Glück findet m/(M)an (macht) selber (sein Glück).

Man bestimmt auch, wann /ein Glück muss kommen/(man es macht/probiert).

Beispiel(sweise) sagt man, dass man /hat/ ein(e) Glück(s)zahl (hat).

/Das/(Sie) ist etwas(, die sich) man selber /hat gefundet/(ausgedacht hat).

Eine Zahl(, die) man glaub/en/(t), /es/ Glück /giben/(bringt).

(So man kann eigentlich sagen, dass Willys leitende Stellung und das Geld, das er verdient, Glück sind.)

(Mit der Familie) /Er/ hat (er) es durch de/r/(n T)/t/ext /zusammen mit der Famailie/ (ge)wünsch/en/(t).

(Am Anfang war)/E/(e)s /interesseriern/ ih/n/(m) nicht (interessant)/ så sehr in die Anfang,/ aber (als) /dann/ die /f/(F)rau (ihm von den) /erzählen welcher/ Möglichkeit(en erzählte, die sie mit ihm in einer leitenden Stellung bekommen würden, fing er an, sich daran zu interessieren)/sie wollen bekommen, wie er eine Tag chef werden./

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #20
01. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

Glück sind... ´= el. ihm Freude machen

erzählte = erzählt

würden = werden

fingt = fängt

MVH
Fingersen

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.