Matematik

Integralregning

11. januar 2011 af keansmith (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg kan ikke finde ud af de principper, man skal gøre sig brug af, for at løse følgende opgave:

Find følgende funktioner F(x), der opfylder

a. F(1)=7 og f(x)=5*x + 2*x^-2

Det kunne være rart med noget hjælp hurtigst muligt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2011 af mathon

                  F(x) = ∫(5x + 2x-2)dx

........

       ∫k·xndx = k·∫xndx = k·(1/(n+1))·xn+1 + C  = (k/(n+1))·xn+1 + C


Svar #2
11. januar 2011 af keansmith (Slettet)

 Det forstår jeg ikke så meget af, kan du forklare det du har udført her?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2011 af mathon

...det står alt sammen i din matematikbog
under integralregning
og er nøgleviden - uden går det slet ikke.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.