Matematik

hjælp!!

13. januar 2011 af komogfind (Slettet)

Bestem størrelsen af de resterende sider og vinkler i trekant ABC, når:

a) A = 87,20 B = 42,50 og c = 5,7

b) b = 5,1 c = 7,2 og og A = 69,10

c) A = 470 B = 1020 og c = 6
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Har du selv prøvet?

a) Find C af vinkelsummen = 180º . Brug sinusrelationerne til at bestemme a og b.

b) Find a af en cosinusrelation, og bestem dernæst de resterende vinkler B og C af to cosinusrelationer.

c) Samme fremgangsmåde som opgave a) .


Svar #2
13. januar 2011 af komogfind (Slettet)

nogen der kan hjælpe med udregningerne?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Følg vejledningen og lav dine egne udregninger. Du kan så bede om hjælp til at kontrollere dine egne udregninger.


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.