Matematik

hjælp

15. januar 2011 af memse2010 (Slettet)

hvordan regner jeg det her sammen? nogen der kan hjælpe???

7+8=3


Svar #1
15. januar 2011 af memse2010 (Slettet)

er det sådan man gøre?

7+8=15

15/3= 5


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

 Det giver ingen mening...


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2011 af NejTilSvampe

 7+8 er jo tydeligvis ikke 3 uanset hvordan du vender og drejer det...?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. januar 2011 af Duffy

Nej, nej. Se nu her:

7 + 8 = 4

Sådan! Hvor svært kan det vær ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

 ...


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. januar 2011 af Rawster (Slettet)

Er du sikker på at tallene er korrekte? :S


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. januar 2011 af Alkymisten (Slettet)

Er ked af at sige det, men såfremt det du anfører i #1 er ment serisøt, så er du efter min rationelle anskuelse det dummeste individ på denne planet..


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Skal det virkelig være nødvendigt at modtage førstehjælp til den slags problemer? Din alder i profilen taget i betragtning.


Svar #9
16. januar 2011 af memse2010 (Slettet)

Hold da op hvor er i søde og hjælpsomme:-/ dette her har intet med alderen eller at være den dummeste på planeten at gøre...

Sad selv med dette her ? da jeg fik det af en kollega som ikke kunne finde ud af det og derfor tilbød jeg min

hjælp ved at skrive herinde men hmmmmm  ret skuffede over hvordan de fleste skrive og tror faktisk jeg vil slette

min profil for dette her var en fejltagelse at be små børn om hjælp..... ha et godt liv og tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #10
16. januar 2011 af NejTilSvampe

 enig i at folkene her opfører sig som nogle møgunger i den her tråd, undtagen #3 :D

- Jeg mente det helt alvorligt, jeg forstod simpelthen ikke spørgsmålet og forsøgte ikke at gøre nogen til grin. Jeg prøver bare at forstå hvad spørgsmålet drejer sig om.

hvis det er en eller anden form for ligning, så mangler du altså en ubekendt, x eller y eller noget andet. 

 7+8 = 3  er simpelthen bare et usandt udsagn.  Det ville svare til at jeg påstod: "Alle katte er lyserøde". Og jeg så bad dig om at løse den ligning...?? Det hænger ikke sammen. 

15/3 = 5  er tilgengæld et sandt udsagn... Men det hjælper os ikke med at forstå hvad dælen dit problem drejer sig om :S

Vær sød og præciser spørgsmålet og så kan vi prøve igen med sukker-søde maner :)

måske mente du :

7+8 = 3x       her er en ligning der kan løses således:

15 = 3x 

x = 15/3 = 5

Var det det du mente?


Brugbart svar (1)

Svar #11
16. januar 2011 af Duffy

Brugeren er SLETTET, så hende ser vi nok ikke mere herinde. Hvis man opgiver så hurtigt, så siger jeg tak for kaffe. Så må vi håbe at hendes lærer er der for hende...


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.