Matematik

Integralet af cos(sqrt(x))/sqrt(x)

02. maj 2005 af 2835 (Slettet)
Hejsa, en stamfunktion til:

cos(sqrt(x))/sqrt(x)

der er sikkert en del mellemregninger, så et par hint vil være helt fint.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

det er 0....he he

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

altså er du såååååååååå dum at du ikke forstår det... jeg synes du skulle droppe gym.....


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2005 af frodo (Slettet)

#1,2: Hvis du ikke har noget at sige, så lad være. Dette er et seriøst sted, hvor folk kan komme hvis de har behov for hjælp med lektierne. Forvent ikke, at du får hjælp i fremtiden.

#0:Du kan med fordel substituere t=sqrt(x), mens du samtidig forlænger brøken med 2

Svar #4
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

Jeg kan i det mindste regne løsningen på en andengradsligning... glæder mig ikke til når du "lære" om integraler, hvis du altså når så langt...

Men løs hellere dine opgaver, end at spilde din tid, hvis altså du er så klog...

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

#3: som om jeg har brug for din hjælp...din TABER....

#4: OG DU LUKKER BARE RØVEN;)

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2005 af frodo (Slettet)

hvor ville jeg ønske at det var muligt at udelukke folk på IP'en.

Svar #7
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

#5 Hvis du ikke har brug for hjælp, hvad laver du så herinde?

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

2835,

Skriv

cos(sqrt(x))/sqrt(x) =
2*cos(sqrt(x))/(2*sqrt(x)) =

2*cos(sqrt(x))*[1/(2*sqrt(x)]

og genkend faktoren

1/(2*sqrt(x)

som differentialkvotienten af sqrt(x). Det motiverer, at vi substituerer

t = sqrt(x)

hvorved

dt = 1/(2*sqrt(x))dx

- fortsæt selv herfra.

//Singularity

Svar #9
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

jep, tak for hjælpen, jeg overså bare den mulighed, fik den rigtige løsning.

Brugbart svar (0)

Svar #10
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

#9: helt sikkert....

Svar #11
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

#10
Du må virkelig kede dig, få nogle venner...
Der er sikkert en del organisationer som beskæftiger sig med sådanne problemstillinger, og de arbejder meget seriøst.

Brugbart svar (0)

Svar #12
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

#11: er det rigtigt..kan du ikke lige give mig telefon numrene på de organisationer du snakker om...så kunne vi jo tage derhen SAMMEN IK...spasser...


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. maj 2005 af frodo (Slettet)

#12: hvad er dit problem??

Hvorfor har du en sygelig trang til at chikanere et site som dette.

Er konceptet "lektiehjælp" imod dine principper, for i så fald, synes jeg ikke du skulle lade det gå ud over folk, der reelt har behov for lektiehjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #14
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

#13: seriøst ...og det MENER du.... ;)

Brugbart svar (0)

Svar #15
02. maj 2005 af frodo (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #16
02. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

Mon ikke webmaster snart burde tage affære? Vi er i hvert fald nogle, der er ved at være trætte af enkeltpersoners barnagtige kommentarer og mudderkastning, som slet ingen relevans har for indlæggene.

I mine øjne er den slags opførsel at betegne som misbrug af SP, og det er ikke fedt!

Hvis ikke man kan gebærde sig ordentligt herinde, bør det få konsekvenser. Længere er den ikke.

//Singularity

Svar #17
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

#13 + #16

Helt enig!

Brugbart svar (0)

Svar #18
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

#17: røv slik bare deres RØV;)

#16: RESPEKT FOR DIG..........

Brugbart svar (0)

Svar #19
02. maj 2005 af Franky (Slettet)

#16 PRÆSIC, webmasteren sidder sikkert i en eller anden hjørne og har det så sjovt at de ikke vil at gribe ind.

Svar #20
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

#18

Kald det hvad du vil, forventer du at JEG skal tage DIG seriøst...

Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.