Engelsk

De forskellige ordklasser, på engelsk.

18. januar 2011 af Abauuz - Niveau: 9. klasse

Hejsa. Jeg skal snart have prøve i skrif engelsk, derfor kommer der også opgaver med datid, nutid osv. Men kan i fortælle mig hvad disse hedder på engelsk:

1 - nutid = ?

2 - Datid = ?

3 - førnutid = ?

4 - Navneord = ?

5 - Udsagnsord = ?

6 - tillægsord = ?

7 - biord = ?

8 - stedord = ?

Håber i kan hjælpe mig - på forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af Moderatoren

Din ordbog kan sikkert disse ord..?


Svar #2
18. januar 2011 af Abauuz

Det er sådan at vi ikke må bruge hjælpemidler til prøven, dvs ordbogg mm :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af Moderatoren

Jaja, men kan sagtens slå ordene op for dig, men du har godt af selv at øve dig i at slå op i en ordbog. Altså nu... Også huske på det indtil prøven.


Svar #4
18. januar 2011 af Abauuz

Ja, vil du ikke gøre mig den tjeneste, at slå dem op? :D Så prøver jeg flere gange at kunne dem uden ad. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2011 af Moderatoren

At slå op i en ordbog er noget du selv skal kunne kunne.


Skriv et svar til: De forskellige ordklasser, på engelsk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.