Spansk

Rettelse af spansk aflevering.

19. januar 2011 af makc (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lavet de her oversættelse, men mangler lige hjælp til rettelse af de sidste fejl.
Du må meget gerne forklare hvorfor det skal rettes, så jeg kan lære noget :-)

På forhånd tak.

1. Elisa køber ind i et supermarked.
2. Som regel er Fernando træt og sulten, når han kommer hjem.
3. Som regel spiser de i køkkenet.
4. Jeg spiser aldrig kød, men jeg spiser mange grøntsager.
5. Kan du lide fisk?
6. Drikker I rødvin?
7. Deres venner skal ikke i biografen
8. De skal heller ikke se tv
9. De skal til en fest
10. De tager ikke vin med
11. De tager heller ikke mad med
12. Men de tager deres guitar med

1. Elisa está de compras en un supermercado.
2. Normalmente Fernando está cansado y hambre, cuando llega a casa.
3. Normalmente comen en la cocina.
4. Yo nunca como carne, pero como muchas verduras.
5. ¿Te gusta el pescado?
6. ¿Bebéis vino de tinto?
7. Sus amigos no van al cine.
8. Tampoco miran la televisión.
9. Van a una fiesta.
10. No llevan vino.
11. Tampoco llevan comida.
12. Pero llevan su guitarra.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2011 af jbmm (Slettet)

1. Elisa está de compras en un supermercado.
2. Normalmente Fernando está cansado y tiene hambre, cuando llega a casa.
(være træt = estar cansado; være sulten = tener hambre)
3. Normalmente comen en la cocina.
4. Yo nunca como carne, pero como muchas verduras.
5. ¿Te gusta el pescado?
6. ¿Bebéis vino de tinto?
(rødvin = vino tinto)
7. Sus amigos no van al cine.
8. Tampoco miran van a mirar/ver la televisión.
(se skal se = de skal gå at se = de går at se = van a mirar/ver)
9. Van a una fiesta.
10. No llevan vino.
11. Tampoco llevan comida.
12. Pero llevan su guitarra.

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2011 af rivera (Slettet)

 5. te gusta el pescaito frito con un toque de mayonesa buena? 

(no es broma, aunque comería un poquito ahora..) con un poco de calamares fritos, rosada y una cañita!


Skriv et svar til: Rettelse af spansk aflevering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.