Matematik

Reducering

19. januar 2011 af Monikaogpernille (Slettet) - Niveau: B-niveau

reducer dette:

(kvadratrod af 2x*-1)^2 + 2*(x^2/2 + kvadratrod 2x)

 

Jeg er i tvivl om hvilke formler jeg skal bruge? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af SuneChr

Udtrykket skal gøres tydeligere og klart.


Svar #2
19. januar 2011 af Monikaogpernille (Slettet)

 ville have gjort det bedre, men kan desværre ikke..


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2011 af AMelev

Det er umuligt at svare præcist på den aktuelle opgave, men ikke på hele dit spørgsmål.

Formler/sætninger
Kvadratrod ophæver ^2 dvs. at (√....)2 = .....  og √(....)2 = .....
√(a·b) = √a · √b

Som du måske mener - parenteserne er usikre!
(kvadratrod af 2x*-1)^2 + 2*(x^2/2 + kvadratrod 2x) = √(2x -1)2 + 2(½x2 + √(2x)) = 2x - 1 + x2 + 2√(2x)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.