Matematik

HJÆLP!!

23. januar 2011 af dianafayez (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave? :S

I den retvinklede trekant er ABC er C ret. Hypotenusen c= 17,5 og kateten b=6,8 Beregn B?.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Læs om Pythagoras


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Her er det nu formlen for sinus i en retvinklet trekant, der skal benyttes til at finde vinklen B:

sin(B) = b/c .


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

- Undskyld - jeg så mig ikke for - og troede, det var den anden katete, du skulle finde

Godt, vi har Andersen11 ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. januar 2011 af annadjensen (Slettet)

Er det ikke cosinus der skal bruges??

Det er jo den hosliggende/hypotenusen??

ville mene det var cos(B)=b/c


Brugbart svar (2)

Svar #5
23. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Siden b er normalt den side, der ligger over for vinklen B .


Skriv et svar til: HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.