Matematik

logaritme....det haster

25. januar 2011 af Lillozz (Slettet)

Uden hjælpemidler

Hvordan regner jeg: log(8)/log(2)

log(8)-log(2)=log(6)???

HJÆLPP!!!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af mathon

     log(8)/log(2)  = log(23) / log(2)  = 3·log(2) / log(2) = 3


Svar #2
25. januar 2011 af Lillozz (Slettet)

tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

log8 - log2 = log(8/2) = log4 = log(2^2) = 2*log2 (=0,6021)

(Ikke log8 / log2)


 


Skriv et svar til: logaritme....det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.