Matematik

Hjælp (:

25. januar 2011 af katjaARP (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal finde x, men jeg kan ikke finde ud af at gøre det, når man skal løse det med brøkdele. 

Håber at det er nogen der kan hjælpe :)

3x/2 - 4 = 4x/3


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af NejTilSvampe

 gang med 3*2  på begge sider.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2011 af mathon

          6·((3x/2) - 4) = 6·(4x/3)                                  multiplicer med 6 på begge sider

          9x - 24 = 8x


Svar #3
25. januar 2011 af katjaARP (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.