Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Help Please...

30. januar 2011 af Miss-Lang (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har virkelig brug for hjælp med de her... På forhånd tak :D

16. Hvis prisafsætningsfunktionen har ligningen: P = -(½)X + 10 har grænseomsætningen ligningen
a) P = -X + 10
b) P = - (¼)X + 10
c) P = - (½)X2 + 10X

17. Hvis SO = 100.000 + 5X + 1/1000X2 så er de variable enhedsomkostninger
a) 5 + (1/500)X
b) 5 + (1/1000)X
c) 100.000/X + 5 + (1/1000)X

18. De variable enhedsomkostninger er konstante og er 5.000 kr.
Hvor stor er grænseomkostningen?
a) 0
b) 5.000 kr.
c) 5.000X kr.

19. SO = 100.000 + 5X + (1/1000)X2
Hvor stor er grænseomkostningen?
a) 5 + (1/500)X
b) 5 + (1/1000)X
c) 100.000/X + 5 + (1/500)X

20. Ved fuldkommen konkurrence findes optimalmængden hvor
a) P = Groms
b) P = Gromk
c) omsætningen er størst

21. Ved monopolistisk konkurrence findes optimalmængden hvor
a) Groms = 0
b) Gromk = 0
c) Gromk = Groms

22. P = 10 – 2X. Hvordan ser omsætningsfunktionen ud?
a) Oms = 2X2
b) Oms = 10 – 2X2
c) Oms = 10X – 2X2

23. VE = 5 + (1/10)X. Hvad er Gromk?
a) Gromk = (1/5)X
b) Gromk = 5 + (1/5)X
c) Gromk = 0,10

24. P = 10, X = 200. For hver ændring af P med 1 ændres X med -10.
Prisafsætningsfunktionen har ligningen
a) P = 30 -(1/10)X
b) P = 10 -10X
c) P = 20 -(1/10)X
 


Svar #1
30. januar 2011 af Miss-Lang (Slettet)

På forhånd tak :)


Skriv et svar til: Help Please...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.