Matematik

Analytisk geometri

01. februar 2011 af fubuking (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen

jeg har et par problemer med disse to stykker

i opgave 1 jeg forstår slet ikke den opgave 

I opgave 2 er det eneste der forvirre mig er 729/13 i svaret hvor kommer det fra?

Vedhæftet fil: matematik hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du kan vedhæfte filen i .doc eller .pdf format, er der flere, der kan hjælpe.


Svar #2
01. februar 2011 af fubuking (Slettet)

Opgave 1 Bestem de værdier af r, for hvilke cirklerne
C1: x2+y2 = r2             C1: x2+y2 – 4x -2y =5
svaret er 0<r<√10-√5 eller r>√10+√5

i opgave 1 jeg forstår slet ikke den opgave

Opgave 2 find en ligning for den cirkel der har centrum i (6,-1) og som tangerer linjen med 2x-3y+12=0 svaret på opgaven (x-6)^2+(y+1)^2= 729/13
 

I opgave 2 er det eneste der forvirre mig er 729/13 i svaret hvor kommer det fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad går Opg 1 ud på? Det fremgår ikke af det, du har skrevet.

2) Find afstanden mellem cirklens centrum og linien med den angivne ligning. Den afstand vil være radius i den søgte cirkel.


Skriv et svar til: Analytisk geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.