Matematik

Polynomiumbrøker - hjælp

02. februar 2011 af sherma (Slettet)

 hej

f(x)= 2x+4/3x+9 

find dm(f), nulpunkter, monotoniforhold, ekstrema, asymptoter og vm (F)

har lavet noget - så hvis der er en der vil rette det? 

pleaseee


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Hvorfor har du så ikke skrevet det


Svar #2
02. februar 2011 af sherma (Slettet)

 har vedhæftet noget 

Vedhæftet fil:Opgave 4.docx

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Jeg kan desverre ikke læse docx-filer


Svar #4
02. februar 2011 af sherma (Slettet)

 nu?

Vedhæftet fil:fx2x.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #5
02. februar 2011 af mette48 (Slettet)

f(x)=(2x+4)/(3x+9)

Jeg tror du har regnet forkert i f'(x)


Brugbart svar (1)

Svar #6
02. februar 2011 af mette48 (Slettet)

f'(x)=[g(x)*f'(x)-f(x)*g'(x)]/g(x)2

[(3x+9)*2-(2x+4)*3]/(3x+9)2=[6x+18-6x-12]/(3x+9)2 = 6/(3x+9)2


Svar #7
02. februar 2011 af sherma (Slettet)

 ok så jeg har skrevet 6x - istedet for bare 6?


Skriv et svar til: Polynomiumbrøker - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.