Matematik

Cosinus, sinus og Tangens i Exel

03. februar 2011 af Terbest (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej

Hvad er formel for cosinus? Sinus? og Tangens i Exel??

Jeg er igang med med matematik opgave og har brug for svaret hurtigst muligt.

Håber nogen kan/vil hjælpe.

mvh

Lene


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2011 af SuneChr

Hvis du skal beregne f.eks. cos 58o skriver du i Excel:

                                    =COS(58*PI()/180)        uden mellemrum                 o.s.v. for de andre:

                                    =SIN(58*/PI()/180)                        "

                                    =TAN(58*PI()/180)                       "


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2011 af SuneChr

# 1  rettes:   i  SIN   skal stå:     =SIN(58*PI()/180)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2011 af SuneChr

Hvis du kender  cos, sin og tan værdierne og skal have vinklerne:     A1 er dén celle cos-værdien står i.

                           =ARCCOS(A1)*180/PI()     fås så i grader.


Skriv et svar til: Cosinus, sinus og Tangens i Exel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.