Matematik

Isoler x i udtrykket

03. februar 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

3+4x = ax + 5 Forstår ik helt hvordan den kan blive det.  ( 4 - a ) X = 2 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2011 af mathon

                 4x - ax = 5 - 3                               sæt den fælles faktor x uden for en parentes på venstre side

                 (4-a)x = 2

                 x = 2/(4-a)

                

            


Svar #2
03. februar 2011 af Sps9999 (Slettet)

Oki tak.. Du gider nogle gode forklaringer , forstår det nu.. :-) tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det drejer sig om din tidligere opgave https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=965922 . Du kunne have fortsat diskussionen der.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2011 af mathon

med forbeholdet
                                     a≠4
som anvist
       i
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Skriv et svar til: Isoler x i udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.