Matematik

kvadratsætninger!

08. februar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

Hvordan "viser" man den?

(a+b)2=a2+b2+2ab


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 (a + b)2 = (a + b) * (a + b)

Resten kan du selv.


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

(a+b)2 = (a+b) • (a+b) = a•a + a•b + b•a + b•b = a2+b2+2ab


Svar #3
08. februar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 Tusind tak skal i have. Mangler så kun en opgave jeg ikke helt fatter : (x+1)(x-1)(x2+1)=0  den skal jeg løse? ved i eventuelt hvordan?


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Brug nulreglen...


Svar #5
08. februar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 det er nemlig den jeg ikke har styr på og har ingen formler


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Nulreglen siger, at et produkt er nul, hvis en eller flere af faktorerne i produktet er nul.


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

(x+1)(x-1)(x2+1)=0

x = -1 v x = 1


Skriv et svar til: kvadratsætninger!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.