Matematik
Fordoblingskonstant
09. maj 2005 af
madsing (Slettet)
Hej,
Jeg kan ikke finde ud af følgende opgave:
Funktionen f er eksponentielt voksende. Fordoblingskonstanten er 42 og f(10)=3480
Bestem forskriften for f.
//Mads...
Jeg kan ikke finde ud af følgende opgave:
Funktionen f er eksponentielt voksende. Fordoblingskonstanten er 42 og f(10)=3480
Bestem forskriften for f.
//Mads...
Svar #1
09. maj 2005 af thomas88 (Slettet)
T2:log(2)/log(a)=42
a=1,01664
3480=1,01664^10*b
b=2950,58
f(x)=2950,58*1,01664^x
Thomas
Svar #3
09. maj 2005 af erdos (Slettet)
En eksponentiel udvikling har forskriften:
f(x) = b * a^x. Dit punkt hedder (10,3480)
Derfor ^10
f(x) = b * a^x. Dit punkt hedder (10,3480)
Derfor ^10
Skriv et svar til: Fordoblingskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
