Matematik

nm

11. februar 2011 af genger (Slettet)

1/600 mm/ linie = 0.166*10-6 m

hvad er 1/300 mm/ linie i meter og 1/100 mm/linie i meter


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2011 af SuneChr

# 0   Overskriften   nm ?   nano meter ?


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

(1/300)mm = 10-3m/300 = 3,333·10-6m

(1/600)mm = 10-3m/600 = 1,667·10-6m

(1/100)mm = 10-3m/100 = 1,00·10-5m


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. februar 2011 af Krabasken (Slettet)

# 0:

Det er ikke korrekt.

1/600 mm = 1/1000 m * 1/600 m = 1/600000 m = 1,67 * 10-6 m

1/300 mm (= det dobbelte) = 1/300 * 1/1000 m = 1/300000 m = 3,33* 10-6 m

1/100 mm (= det seksdobbelte) = 1 * 10-5 m

Flyt kommaet så mange pladser, som eksponenten angiver.

Minus: tilvenstre, plus: tilhøjre ;-)
 

1 n(ano)m(eter) = 10-9 m


Skriv et svar til: nm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.