Matematik

Linear Algebra opgave/aflevering

21. februar 2011 af Unislave (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har brug for hjælp til denne opgave da det er en afleveringsopgave jeg ikke kan finde ud, så har brug for meget hjælp og det skal næsten skæres ud i pap. På forhånd tak for hjælpen :-)

Opgaven er følgende:

Lad V betegne mængden af komplekse tal C

a) Vis, at V er et R-vektorrum når + og · defineres ved ( for v = a+ib, u =c+id ∈ V, α ∈ R):

v + u = (a + c) + i(b + d),

α · v = (αa) + ib).

b) Vis, at de to elementer 1,i ∈ V både udspænder V og er lineært uafhængige.


Skriv et svar til: Linear Algebra opgave/aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.