Matematik

Vektorer i Rummet

21. februar 2011 af LBendix (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder med den her opgave, som skal afleveres i morgen, og er kørt fuldstændig fast, da jeg ikke kan få den første del til at give mening. Se vedhæftede dokument.

Håber der sidder nogle derude, der kan hjælpe mig:)

Vedhæftet fil: Vektorer i rummet.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du kan vedhæfte dit dokument i .doc eller .pdf format, er der flere, der har mulighed for at hjælpe med opgaven.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. februar 2011 af NejTilSvampe

Det er din vektor AB = <1-4;-1-5;5-8> = <-3,-6;-3> => r = 1/3 *BA = <1,2,1>

Du bruger koordinatsættet fra vektor a og b istedet for punkterne A og B


Svar #3
21. februar 2011 af LBendix (Slettet)

 #2

Mange tak for hjælpen, kan jeg da selvfølgelig også godt se nu, men man har det jo med at stirre sig blind på egne fejl:)
Nogle der kan hjælpe med spørgsmål 2 og 3 i opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Genlæs venligst #1, eller formuler opgaven direkte her.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2011 af NejTilSvampe

 #3 - 

vinklen mellem l og planen finder du ved at sige 

90o - vinklen mellem planens normalvektor og linjens retningsvektor.


Skriv et svar til: Vektorer i Rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.