Spansk
Oversættelse, rettelse..
Hej, jeg vil gerne have kigget min oversættelse igennem for fejl (Dansk-Spansk) :D
På forhånd tak!!
En dag spurgte Carmen sin bedstemor, der boede alene i en lille landsby:
-Hvorfor har du ikke købt en mobiltelefon, bedstemor?
Bedstemoderen svarede hende:
-Jeg ved ikke noget om mobiltelefoner, jeg har en gammel telefon som fungerer godt. For resten, jeg har lige talt med din far, som ikke kan finde sin mobiltelefon. Har du set den?
-Nej. Jeg ved ikke hvor den er. Far er altid så forvirret.
-Ja, du har ret. Jeg tror din far er meget stresset, derfor glemmer han mange ting.
Mit bud:
<span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:
115%;font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Un día Carmen le <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:
115%;font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">pretuntó <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;
mso-bidi-language:AR-SA">a su abuela, que vivía sola en un pequeño pueblo:
- ¿Por qué no has comprado un movíl, abuela?
La abuela le respondió:
- No sé nada de móviles, tengo un viejo teléfono que funciona bien. Por lo demás, acabo de hablar <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:
115%;font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:Andalus;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">con tu padre que no puede encontrar su móvil. ¿Lo has visto?
- No, no sé dónde está.<span lang="ES" style="font-size:15.0pt;line-height:115%;
font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;
mso-bidi-language:AR-SA"> <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">Papá<span lang="ES" style="font-size:
12.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:
minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;color:black;
mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA"> <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:
"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">siempre está<span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA"> <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;
line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:
minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES;
mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">tan<span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;
font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA"> <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">confuso<span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:ES;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">.
- Sí tienes razón. Creo que su padre está muy estresado, por lo tanto se olvida de muchas cosas.
Svar #1
21. februar 2011 af munequita (Slettet)
Un día Carmen le pretuntó a su abuela, que vivía sola en un pequeño pueblo:
- ¿Por qué no has comprado un movíl, abuela?
La abuela le respondió:
- No sé nada de móviles. Tengo un viejo teléfono que funciona bien. Por cierto, acabo de hablar con tu padre, que no puede encontrar su móvil. ¿Lo has visto?
- No, no sé dónde está. Papá siempre está tan confundido.
- Sí¨, tienes razón. Creo que tu padre está muy estresado, por lo tanto se olvida de muchas cosas.
Der er ikke så meget at komme efter så vidt jeg ser.
en kommafejl:
Por cierto, acabo de hablar con tu padre, que no puede encontrar su móvil.
( som forresten ikke kan finde sin mobil)
Por cierto, acabo de hablar con tu padre que no puede encontrar su móvil.
( du har flere fædre og hun mener den som ikke kan finde sin mobil! :S )
person: confundido/a
idee: confuso
El verbo es confundir, pero las formas "confuso" y "confundido" dejan a muchas personas confundidas, porque son un poco confusos!
Svar #3
21. februar 2011 af munequita (Slettet)
Vaya! y ni me di cuenta de eso! :S Flot...... Det betyder vist sengetid for mig :P
Tak Duffy.
Svar #4
21. februar 2011 af Duffy
No era una advertencia para tí, pero para #0.
Bueno. Entonces buenas noches .
Svar #5
21. februar 2011 af munequita (Slettet)
Og derfor må jeg ikke kommentere det eller hvordan? :S Jeg kan da godt regne ud at det primært var ment til "baah", men nu var det mig der forsøgte at rette det i først omgang og derfor overrasker mig det at jeg ikke så det. Jeg skal da nok lade være med at takke for dine tilføjelser næste gang!
Skriv et svar til: Oversættelse, rettelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
