Matematik

Differentialregning

23. februar 2011 af fiffinut (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En funktion f er bestemt ved: f_((x))=6*√x- 2 , x>0
Bestem ?f'?_((x))
?f'?_((x))=(6*√x)^'-(2x)'
?f'?_((x))=6/(2*√x)-2
?f'?_((x))=3/√x-2

Benyt differentialregning til at argumentere for grafens forløb.

************************ ??? ******************************

Forstår ikke hvordan jeg kan tyde grafens forløb ud fra denne forskrift.. Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2011 af mathon

            beregn monotoniintervaller, ekstrema og konveksitet


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2011 af mathon


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.