IT

Ti interactice hjælp; let differentialregning

27. februar 2011 af sinesin (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej;

En funktion er bestem ved

f(x) = x+ 4*sinx, xE[0;2*pi]

a) løs ligningen f '(x)=0

Problemet er at jeg ikke kan finde ud af at skrive det der indeholdt i med? hvordan gøres dette?

solve(0=x+4*sinx,x) og så det der indeholdt i..?????

Tak på forhånd


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. februar 2011 af mathon

 vinkelmålet sættes til RADIAN

....

               Define f(x) = x+ 4*sin(x)

               Define g(x) = d(f(x),x)

               solve(g(x)=0 and x≥0 and x≤2π)


Svar #2
27. februar 2011 af sinesin (Slettet)

Når jeg skriver den nederste, siger den; to few arguments..?


Brugbart svar (2)

Svar #3
02. marts 2011 af mathon

korrektion:
                      solve(g(x)=0,x) | and x≥0 and x≤2π)


Brugbart svar (2)

Svar #4
02. marts 2011 af mathon

#3

korrektion:
                      solve(g(x)=0,x) | x≥0 and x≤2π


Skriv et svar til: Ti interactice hjælp; let differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.