Tysk

Vigtige tyske personer

28. februar 2011 af mr.troublemaker (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg vil fortælle om vigtige tyske personer i tyskland, men hvordan skriver jeg det nøjagtigt?

det danske lyder således: Vigtige tyske personer i historiens løb og nutidig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Som overskrift kunne du bruge f.e.  Bedeutende (=betydningsfulde) deutsche Persönlichkeiten (=personligheder)  in (der) Vergangenheit und Gegenwart.     (.......) = valgfri


Svar #2
28. februar 2011 af mr.troublemaker (Slettet)

 tusind tak!


Skriv et svar til: Vigtige tyske personer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.