Matematik

Integrationsprøven - hjælp?

01. marts 2011 af Vizionhdx (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey SP.

Jeg er igang med en rapport om integralregning og er stødt på følgende jeg ikke rigtigt ved hvad jeg skal gøre ved?

Kontroller vha integrations prøven at F(x) = 1/a+1 x^a+1 + k, a ≠-1 udgør samtlige stamfunktioner til f(x) = x^a, ≠-1 

Jeg ved ikke hvad jeg skal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

En funktion F(x) er en stamfunktion til funktionen f(x) , hvis F'(x) = f(x) . Differentier F(x) .


Svar #2
01. marts 2011 af Vizionhdx (Slettet)

...


Skriv et svar til: Integrationsprøven - hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.