Matematik

Beregning af vinkel i retvinklet trekant.

01. marts 2011 af 4220Simone (Slettet)

Jeg sidder her med en retvinklet, hvor jeg skal beregne vinkel A

Den er sikkert rigtig simpel, men jeg kan simpelthen ikke huske hvilken formel man skal bruge til det!

a= 12

b= 21.

Håber I kan hjælpe mig!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 sin(A) = a/c

cos(A) = b/c

tan(A) = a/b

Disse regler gælder selvfølgelig kun for retvinklede trekanter

(huskeregel: cos er hos)


Skriv et svar til: Beregning af vinkel i retvinklet trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.