Tysk

Mådeudsagnsord. I need help :-)

01. marts 2011 af Line123L (Slettet)

Mådeudsagnsord, men kan ikke rigtigt få dem oversat ordenligt. Håber en kan hjælp. På forhånd tak ;)


1. Så skal hun ikke vende op og ned på alt.
-

2. Noget nyt kan ofte være nyttigt, mener fru Meyer.
-


3. Du ved alting bedre.
-


4. Må jeg besøge FRank i aften? Spørger Sabine sin far.


På forhånd tak.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2011 af Rebkka (Slettet)

dürfen = tilladelse

können = evne/mulighed

mögen = ønske

müssen = nødvendighed

sollen = påbud

wollen = vilje

Prøv så selv.


Skriv et svar til: Mådeudsagnsord. I need help :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.