Matematik

Integralregning

02. marts 2011 af HrJacobsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

3 opgaver som jeg har haft svært ved. Håber på lidt hjælp. 

1)

a) Bestem den stamfunktion til funktionen f(x) = x + 5, hvis graf går gennem punktet (2,4)

b) Bestem den stamfunktion til funktionen g(x) = -3, hvis graf går gennem punktet (4,-7) 

2) 

a) Grafen for funktionen givet ved f(x) = 4x + e-x afgrænser sammen med linjerne med ligningerne y = 0, x = 1 og x = 2 et område, der har et areal. Bestem dette areal ved hjælp ad stamfunktioner. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. marts 2011 af mathon

a)
                     F(x) = y = (1/2)·x2 + 5·x + k      gennem (x,y) = (2,4)

               


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.