Matematik

1904400000 milliarder dollar

12. marts 2011 af valdefutte (Slettet)

hej

skal omregne 1904400000  dollar til danske kr til kurs 6.544, jeg får resultatet

124623936 med et 10 tal øverst ved 6 tallet, hvad betyder det og hvad vil det svarre til i nuller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2011 af 215 (Slettet)

 124623936 ganget med hinaden 10 gange


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2011 af peter lind

Du har sandsynligvis glemt et punktum mellem 1 og 2. Hvis det er tilfælde betyder det 1,24623936*1010


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2011 af ForNoOne (Slettet)

Går ud fra at du får 12462393610. 10-tallet betyder det pågældende tal i tiende. Du kan også have 22, 33 osv. 
Når der står 22 er det det sammen som at sige 2*2=4, og når det står 33 er det det samme som 3*3*3=27. Hvis noget er opløftet i tiende så betyder det er f.eks. 410 =1048576.  dvs. det er 4*4*4*4*4*4*4*4*4*4. Så når du har  12462393610 så skal 124623936 ganges med sig 10 gange. Så hvis du skriver det på lommeregneren så får du: 903679925003231606475833357679202811586469003984144461840746486057573776386686976 :)
Held og lykke med at udtale det tal:P

Tror som sagt (lige som #2 siger) at du har glemt eller gjort noget forkert et eller andet sted fordi det er jo et helt vildt tal:P


Svar #4
12. marts 2011 af valdefutte (Slettet)

hej igen

opgaven lyder

3 film har indtjent ialt 1.904400.000 us Dollar

skal udregne det i dkr til en kurs som hedder 654,40

654,40 har jeg lavet om til 6,544 og ganget det med 1.904400.000 = 1,24623936*1010 (det sidste 10 skal selvfølgelig stå som småt oppe, kan bare ik finde ud af det på computeren)

derefter skal jeg afrunde det til nærmeste milliard og skriv som tier-potens

syntes også at det er et vildt regnestykke, det er også derfor at jeg tror at jeg gør noget forkert =0)


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. marts 2011 af peter lind

Du får tallet 10 rykket op ved at markere det og trykke på x2 på bjælken over redigeringsfeldtet. Dit nye resultat stemmer med #2. 1milliard = 109


Svar #6
12. marts 2011 af valdefutte (Slettet)

tak tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

 Pas i øvrigt på med din formulering, 1.904.400.000 mia. dollar er 1,9044 kvadrillioner dollars.


Svar #8
12. marts 2011 af valdefutte (Slettet)

ja ved det, fik først set det i min overskrift efter jeg havde sendt spørgsmålet og så kunne jeg ikke redigere i det. det er vidst kun muligt at redigere i selve teksten =0)


Skriv et svar til: 1904400000 milliarder dollar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.