Matematik

diskriminanten

13. marts 2011 af ahmadelkassem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder fast i den her opgave. jeg har fundet de to nulpunkter x1=0 og x2=4 men jeg skal tegne grafen og har brug for at finde diskriminanten, men ude fra den funktion jeg har fået opgivet så ved jeg ikke hvad a b og c er, som er nødvendige at bruge når jeg skal finde d og sener toppunktet. håber i lan hjælpe 

 En funktion f er givet ved regneforskriften f(x)=-x^2+4x.
Tegn grafen og bestem nulpunkterne for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2011 af peter lind

a=1, b = 4, c=0


Svar #2
13. marts 2011 af ahmadelkassem (Slettet)

 du mener vel a= -1

men tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2011 af peter lind

#2 Ja . Jeg overså det minustegn


Skriv et svar til: diskriminanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.