Matematik

kursen

14. marts 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej hjælp mig med denne opgave den er til imorgen

så er i søde :)

 Kursen på Dollar er 885. Hvor meget koster så:  

a) 5$      b) 200$      c) 450$      d) 1500$   (Der regnes ikke med veksel-gebyr)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

1 dollar = 885/100 = 8,85 danske kroner.

5 dollar = 5*8,85 = 44,25 kr.

Fortsæt selv.

Tror det er sådan...


Svar #2
14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 skal man så sig 200*8,85= 1,770


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2011 af Moderatoren

omii1234.. Husk altid at kigge i en formelsamling når du er i tvivl. F. eks. denne: http://www.ktst.dk/skolen/afsluttende%20proever/2%20fagene/~/media/Styrelsen/afsluttendeproever/pdf/2%20Fagene/Proevevejl%20dec%2007/Formelsamling%20matematik%20240210.ashx

Også er det vist side 20 du skal kigge på.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#2

Ja, 1770 kr. Husk dine enheder.

Men så kig i din formelsamling, det tager mindre end 1 minut, som #3 også siger.


Svar #5
14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 hvad mener du med enheder


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#5

Enheden er fx i denne opgave "kr". Når opgaven spørg om noget, så skal man huske enhederne.

Fx Per vejer 40 kg, som svarer til 1/5 af pallens vægt.

Hvor meget vejer pallen?

5*40 = 200

200 hvad = køer, gram, ton... Nej 200 KG...

Forstår du mig nu?


Svar #7
14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 ja tak for hjælpen :)


Svar #8
14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 vil du hjælpe mig med en anden opgave


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#8

Så opret en ny tråd med opgaven beskrevet, så kan nogen muligvis hjælpe. Måske kan jeg også :-)


Svar #10
14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 ok


Svar #11
14. marts 2011 af omii1234 (Slettet)

 jeg har ligget den


Skriv et svar til: kursen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.