Matematik

Lineære sammenhæng HJÆLP

15. marts 2011 af JosefineLuunde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Redegørelse for lineær sammenhæng.

(Regneforskrift, vækstform, graf i almindeligt koordinatsystem, betydning af konstanterne a og b, monotoniforhold).

Bevis for formlerne til bestemmelse af a og b.

Giv eksempel på en sammenhæng fra "det virkelige liv" som kan beskrives med en lineær sammenhæng.

Er der nogle der kan hjælpe mig med at finde en god hjemmeside og svar, til dette? Det er en del af en rapport i matematik, og er meget vigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af mathon

             ...den rette linje kender du fra folkeskolen...

                   y = ax + b                          a = (y2-y1)/(x2-x1)

                                                            b = y1 - a·x1


Skriv et svar til: Lineære sammenhæng HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.