Matematik

Hjælp blækregning!

15. marts 2011 af katrinelebæk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har et par opgaver, som jeg ikke kan finde ud af, men som jeg håber, jeg kan få lidt hjælp til

Løs ligningerne:

a) 4X+6=3X+6=

b) 2(x-3)=3(x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Kan du ikke holde det i samme tråd istedet for at oprette flere tråde med samme navn?

a) bør du kunne løse selv. Det er en simpel ligning.

b) gang først parenteserne ud og isoler derefter x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2011 af Studscientpol (Slettet)

Hvis det vil hjælpe så er svaret på: 

Svaret på A er 0. 

Svaret på B er -9


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Gang evt. parenteser ud

Saml led med x på venstre side af lighedstegnet

Reducér ;-)


Skriv et svar til: Hjælp blækregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.