Matematik

x^2+(k-1)x-k=o

15. marts 2011 af lejla55 (Slettet) - Niveau: B-niveau

*Hjæææælpppp!!!!!!!!! , heej alle sammen i morgen skal jeg aflevere min matematik aflevering, men jeg kan bare ikke finde ud af denne andengradsligning , er der nogen der hurtigst mulig kan hjælpe mig....
 

x^2 + (k-1)x-k=0


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Aflæs koefficienterne i ligningen og opstil diskriminanten. a = 1 , b = (k-1) , c = -k .


Svar #2
15. marts 2011 af lejla55 (Slettet)

okay tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2011 af MrTriggy (Slettet)

x=−k or x=1


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

# 3

Dygtig - !


Skriv et svar til: x^2+(k-1)x-k=o

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.