Dansk

Syntes/syntedes

16. marts 2011 af fuglsang_nordentoft (Slettet) - Niveau: A-niveau

Helt banal sætning, hvad er korrekt:

Facebook-grupper blev til på få sekunder og fik på ligeså kort tid masser af tilhængere der ”syntedes-godt-om”. 

/ (slash)

Facebook-grupper blev til på få sekunder og fik på ligeså kort tid masser af tilhængere der ”syntes-godt-om”.

Mvh


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2011 af Abauuz

Syntes er svaret, for syntes er allerede i datid.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2011 af -Simon- (Slettet)

synes = nutid
syntes = datid

syntedes =  kan man så vidt jeg ved slet ikke sige.

Mener nu også at knappen på facebook hedder "synes-godt-om" ? altså i nutid


Skriv et svar til: Syntes/syntedes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.