Matematik

Potenser

16. marts 2011 af katjaARP (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Skriv som potens eller som multiplum af potenserne.

 (16x4)(52÷x3) = ?

(a3 • 26)(42 ÷ a2)= ?

Jeg vil gerne vide, hvordan man gør det. :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. marts 2011 af SuneChr

Gang ind i parentesen, og brug reglen:          xa * x=  x( a + b ) 

Minus skrives, herhjemme, ikke som ÷ men som -

26 * 42  =  26 * (22)2   
 


Svar #2
16. marts 2011 af katjaARP (Slettet)

 tak (:


Svar #3
16. marts 2011 af katjaARP (Slettet)

 Men det var da ikke et minus, det var et dividere tegn,


Skriv et svar til: Potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.