Matematik

Matematiske opgaver :).

17. marts 2011 af snige (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Problemet er opgave 4,6 - den sidste opgave. Kan nogen hjælpe? :D

www.ve.viborgskoler.dk/Faelles/Opslag/1862/2004.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af IsaacN (Slettet)

Kan ikke åbne PDF-dokumentet, det kræver et login.


Svar #2
17. marts 2011 af snige (Slettet)

 Skriver den her så, og / er altså = med en brøk streg :)

- For A-formaterne ( A-papir serien) gælder at: bredde/længde = 1/2 * længde/bredde

Vis, at forholdet mellem bredde og længde er √1/2

-håber det hjalp bare lidt :D


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. marts 2011 af IsaacN (Slettet)

A størrelse           bredde (mm)                længde (mm)                Forhold

A0                          841                                 1189                                841 / 1189 = √(1/2) = 0,707

A1                          594                                 841                                  594 / 841 = √(1/2) = 0,707

A2                          420                                 594                                  420 / 594 = √(1/2) = 0,707

A3                          297                                 420                                  297 / 420 = √(1/2) = 0,707

A4                          210                                 297                                  210 / 297 = √(1/2) = 0,707

A5                          148                                 210                                  148 / 210 = √(1/2) = 0,707


Svar #4
17. marts 2011 af snige (Slettet)

 Tak! :)


Skriv et svar til: Matematiske opgaver :).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.