Matematik

andengradligning?

22. marts 2011 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har en andengradsligning 3x^2-5x+c=0

jeg skal bestemme konstanten c og det kan jeg ikke finde ud af .. håber i kan hjælpe mig hurtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af mathon


          ...der må være flere oplysninger

ellers
                      = -(3x2 - 5x) = -3x2 + 5x


Svar #2
22. marts 2011 af eliat (Slettet)

tak for det og nej der var ikk flere oplysninger  =)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at formulere hele opgaven. Som opgaven er formuleret her, kan c være næsten hvad som helst.


Skriv et svar til: andengradligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.