Engelsk

engelsk essay

22. marts 2011 af louisææ (Slettet)

Hej alle..

Jeg har læst og set videoer om hvordan man skriver engelsk essays, jeg ved bare ikke hvorfor jeg synes det er så svært at komme i gang.. ? Så skriver jeg lidt om starten, så lidt om de punkter jeg skal skrive om, så om slutningen.. Det bliver noget værre rod. Og når jeg nogle gange vil have citater med ind i et punkt hvor jeg skal karakterisere så ved jeg ikke om jeg skal gøre det, for det passer også meget godt ind i en anden sammenhæng hvor jeg fortæller om noget andet. Så jeg har altså svært ved at dele det op, sådan så der kommer en god overgang over det hele.

Har I nogle gode råd?

Louise:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af backus (Slettet)

Har du prøvet at læse denne vejledning til engelsk essay? Den fører dig igennem trin for trin og har mange gode råd til, hvordan du opbygger et essay.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2011 af lille-f (Slettet)

Ellers gør jeg ofte det at jeg at jeg laver en brainstorm hvor jeg bare skriver løs på min computer så jeg bare skriver en masse og de tanker der lige slå ned. Når jeg har skrevet så jeg synes jeg har en idé om hvad jeg vil skrive, starter jeg på det rigtige essay.Det er meget lettere at holde en rød tråd og orden i opgaven hvis du har en idet om hvad du vil med den, og tænker om teksten..

Hvis det stadig er helt skidt så bare følg teksten. Hvordan er starten? Hvad er det for en tekst, og hvordan ses det? hvordan præsenteres personerne/problematikken? Hvordan er sproget og hvordan påvirker det dit umiddelbare indtryk af teksten?

senere kommer du til midten - hvordan er den? er der symboler, sker der en udvikling? Hvor vender historien? Litterære metoder osv

til sidst en opsamling på hvad du lige har skrevet og hvad essensen i teksten er. Denne konklusion på teksten du lige har skabt, perspektiverer du til en anden tekst, andre problematikker eller noget der har tematisk eller anden relevans iforhold til din tekst.

følg teksten og kommenter på hvad du i historien finder af relevans :)


Svar #3
31. marts 2011 af louisææ (Slettet)

Undskyld fordi jeg ikke lige har svaret. Men mange tak ! det vil jeg tænkte over til en næste gang :)


Skriv et svar til: engelsk essay

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.