Matematik

eksponentiel

22. marts 2011 af thruth (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har et spørgsmål som lyder således:

funktionen f(x) = b* x^a opfylder, at

f(32) = 402 og f(243) = 603

bestem tallene a og b?

hvordan gør jeg det ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af Lektiehjælperen1 (Slettet)

 Din overskrift siger "eksponentiel" men forskriften f(x)=b*a^x er en potensfunktion. Hvilken en af dem skal du bruge?


Skriv et svar til: eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.