Matematik

f(x)=2x^3-8x^2+2x+k

23. marts 2011 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er gået fuldstændig i stå.. ved ikk hvordan jeg skal bestemme k og hvordan jeg skal regne det ud.. håber i hjælper mig hurtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af Walras

Hvilke betingelser har du?

Du har ikke skrevet hele opgaven...


Svar #2
23. marts 2011 af eliat (Slettet)

grafen for f(x)= 2x^3-8x^2+2x+k
 går gennem (-2,-46) bestem k


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2011 af Walras

Indsæt dit punkt..

-46=2*(-2)^3-8*(-2)^2+2*(-2)+k

og løs nu denne ligning med hensyn til k.


Skriv et svar til: f(x)=2x^3-8x^2+2x+k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.